Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، سید مصطفی آذرکیش با اشاره به تسهیلات در نظر گرفته‌شده برای دانش‌آموزان کارآفرین، اظهار داشت: وام 10 میلیونی به دانش‌آموزان کارآفرین اعطا می‌شود.

وی در خصوص «نحوه شناسایی دانش‌آموزان کارآفرین» با بیان اینکه برگزاری جشنواره‌های علمی هنرستان‌ها از جمله راه‌های شناسانی دانش‌آموزان کارآفرین است، یادآور شد: از سال تحصیلی 72-71 درس کارآفرینی در شاخه کاردانش ایجاد شد که در هفته به صورت 3 ساعت آموزشی تدریس می‌شود و در این درس، خلاقیت و ریسک‌پذیری هنرجویان موردتوجه قرار می‌گیرد؛ ضمن اینکه مسابقات علمی در شاخه کاردانش نیز هر ساله برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر آموزش‌های کاردانش وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: در حال حاضر به وسیله آموزشی که به هنرجویان می‌دهیم، قصد تقویت کارآفرینی را داریم؛ در نتیجه تسهیلاتی از سوی دولت و بخش خصوصی به هنرجویان کارآفرین اعطا می‌شود.

آذرکیش در خصوص «میزان رغبت دانش‌آموزان برای گرایش به شاخه کاردانش»، خاطرنشان کرد: در این شاخه 153 رشته در 4 زمینه خدمات، صنعت، هنر وکشاورزی وجود دارد و در همه مناطق آموزشی حداقل یک هنرستان کاردانش فعال است؛ ضمن اینکه در شاخه فنی و حرفه‌ای نیز 41 رشته فعال است.

وی با بیان اینکه رشته‌ای به‌عنوان رشته‌ای خاص و گرایش بیشتر هنرجویان به آن در شاخه کاردانش وجود ندارد، گفت: متناسب با نیازهای بومی هر منطقه، رشته‌های کاردانش ایجاد می‌شود.

مدیرکل دفتر آموزش‌های کاردانش وزارت آموزش و پرورش با اشاره به همکاری‌های دستگاه‌های مختلف با آموزش و پرورش متذکر شد: نیروی دریایی همکاری خوبی با آموزش و پرورش در ساخت هنرستان‌ها و جذب فارغ‌التحصیلان آن دارد.

آذرکیش با اشاره به میزان جذب دانش‌آموزان به شاخه کاردانش، عنوان کرد: در سال تحصیلی گذشته 34 درصد دانش‌آموزان جذب شاخه‌های کاردانش و فنی و حرفه‌ای شدند که350 هزار دانش‌آموز متوسطه درکاردانش و در مجموع پایه دهم و سوم متوسطه، 650 هزار هنرجو در شاخه‌های کاردانش و فنی و حرفه‌ای وجود دارد.

وی در پاسخ به این پرسش که «چند درصد هنرجویان جذب بازارکار می‌شوند»، افزود: در برخی از رشته‌ها 95 درصد هنرجویان جذب بازار کار می‌شوند و این جذب، متناسب با نیاز بازار و تعداد افراد، متغیر است.

مدیرکل دفتر آموزش‌های کاردانش وزارت آموزش و پرورش با اشاره به رشته‌هایی که بیشتر هنرجویان جذب بازار کار می‌شوند، گفت: عمده هنرجویان رشته تعمیر و نصب آسانسور جذب بازار کار می‌شوند.

آذرکیش در خصوص «ارائه تسهیلات به هنرجویان»، بیان کرد: یکی از محورهای اقتصاد مقاومتی با توجه به تأکید رهبر معظم انقلاب، توسعه هنرستان‌ها و تقویت تولید داخلی است؛ در نتیجه با ارائه تسهیلات به هنرجویان کمک می‌کنیم تا در تولید داخلی نقش مؤثری داشته باشند.

وی در خصوص «چگونگی دریافت وام 10 میلیون تومانی توسط دانش‌آموزان کارآفرین»، یادآور شد: این دانش‌آموزان و برگزیدگان جشنواره‌های فنی و حرفه‌ای برای دریافت وام 10 میلیون تومانی، می‌توانند به صندوق‌های کارآفرینی استان‌ها و ادارات کل آموزش و پرورش مراجعه کنند؛ ضمن اینکه این وام به صورت قرض‌الحسنه بوده و بازپرداخت آن 36 ماهه است.

مدیرکل دفتر آموزش‌های کاردانش وزارت آموزش و پرورش با اشاره به ملاک‌های استعدادهای برتر خاطرنشان کرد: ملاک استعداد برتر هوش چندگانه است و اگر صرفاً عملکرد تحصیلی دانش‌آموزان را ملاک قرار دهیم، کار درستی نیست؛ بلکه آنچه درست است اطلاع ‌رسانی مطلوب به خانواده است؛ ضمن اینکه باید گفت عمده دانش‌آموزانی که جذب هنرستان‌ها می‌شوند از این کار راضی هستند.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۲۵۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری

فخرالدین اسدی اظهار داشت: توسعه فضا‌های ورزشی باز و سرپوشیده، زمین چمن مصنوعی و توسعه کلاس‌های تربیت بدنی از مهمترین برنامه‌های دولت سیزدهم است.

وی افزود: سرانه فضای ورزشی مدارس استان هم‌اکنون ۴۶ صدم مترمربع است و توسعه ورزش در مدارس ابتدایی با اجرای طرح مهارت آموزی در دستور کار قرار دارد.

به گفته وی، در این طرح دانش‌آموزان پایه چهارم در رشته طناب زنی، پنجم در رشته تنیس و ششم در رشته شنا و دوومیدانی فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید

آغاز مسابقات ورزشی دانش آموزان در چهارمحال و بختیاری

اسدی اضافه کرد: امسال شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز پایه ششم در رشته شنا آموزش می‌بینند.

وی به اجرای طرح پایلوت کشوری سلامت دهان و دندان دانش‌آموزان مدارس عشایری اشاره کرد و بیان داشت: هشت هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز عشایری استان زیرپوشش این طرح قرار می‌گیرند.

اسدی ادامه داد: در استان چهارمحال و بختیاری ۱۵هزار فرهنگی، آموزش ۱۹۴ هزار دانش‌آموز را برعهده دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • تجلیل از دانش آموزان برتر یزدی
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • جشنواره «صدای پای خورشید» در همدان