Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، جمشید تقی زاده در نشست خبری امروز در مورد وام ضروری بازنشستگان با اشاره به اینکه ۴۰۰ هزار بازنشسته می توانند این وام را دریافت کنند، تأکید کرد: در سال جاری مبلغ وام از ۴ میلیون به ۵ میلیون تومان افزایش یافته و دومیلیارد تومان نیز برای این وام اختصاص پیدا کرده است. همچنین کارمزد در نظر گرفته شده برای آن ۴ درصد است که سعی می کنیم به مرور بازنشستگانی که تاکنون وام را دریافت نکرده اند به آنها پرداخت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به بیمه تکمیلی بازنشستگان نیز اشاره کرد و گفت: در سال جاری از ۶ میلیون نفر جمعیت تحت پوشش صندوق بازنشستگی، دو میلیون نفر تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار می گیرند که سرانه ارائه خدمات توانبخشی در بخش های سمعک، عصا و عینک به ۵۴۰ هزار تومان افزایش یافته است. سرانه بیمه تکمیلی پرداختی سال گذشته ۲۶ هزار و ۵۰۰ تومان بود که امسال به ۳۰ هزار تومان رسیده است.

تقی زاده با اشاره به اینکه ۳۲ هزار بیمار صعب العلاج از خدمات بیمه تکمیلی استفاده می کنند، تصریح کرد: سعی کرده ایم در بسته جدید بیمه تکمیلی خدمات ویژه ای برای این افراد در نظر بگیریم.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در خصوص خروج شرکت های زیانده و واگذاری آنها در بورس اظهار داشت: ۶۷ شرکت زیانده از طریق بورس و فرابورس واگذار می شود و همچنین ۹ شرکت سودآور را نیز خارج از استراتژی ها واگذار خواهیم کرد.

وی افزود: ۲۳ شرکتی که بیش از ۴۰ درصد سود دارند، مدیریت آنها را واگذار خواهیم کرد و هلدینگ های انرژی، غذا و دارو و آتیه صبا را نیز به بخش خصوصی واگذار خواهیم کرد.

تقی زاده درباره همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری یادآور شد: در سال گذشته ۲۲۰۰ میلیارد تومان و در سال جاری نیز همین مبلغ برای همسان سازی اختصاص پیدا کرده است. این در حالی است که برای اینکه بتوانیم حداقل حقوق بازنشستگان را به دو میلیون تا دو میلیون صد هزار تومان برسانیم به ۳۰ هزار میلیارد تومان نیاز داریم.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به اینکه ۸۳.۵ درصد بازنشستگان حداقل بگیر هستند، گفت: باید بتوانیم حقوق این افراد را به دو میلیون تومان برسانیم. همچنین سه درصد نیز یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان دریافت می کنند که البته این افراد ۱۰ تا ۱۵ سال سابقه کار دارند.

به گفته وی ماهیانه سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای پرداخت حقوق بازنشستگان هزینه می شود.

وی به سفرهای زیارتی و سیاحتی بازنشستگان کشوری اشاره و خاطرنشان کرد: سعی می کنیم سفرهای زیارتی را برای ۲۰۰ هزار نفر فراهم کنیم که تعداد آنها نسبت به قبل دو برابر خواهد شد و هزینه سفر برای هر بازنشسته ۷۴۰ هزار تومان می شود که می توانند از تخفیف ۵۰ درصدی در ۶۷ هتل و ۳۰ سوئیت صندوق بهره مند شوند.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری اظهار داشت: الکترونیکی کردن فرآیند دریافت و پرداخت اسناد پزشکی و همچنین دریافت غرامت از جمله اقداماتی است که انجام شده به طوری که به جای یک ماه بازنشستگان می توانند ظرف ۴۸ ساعت خسارات اسناد خود را دریافت کنند.

تقی زاده همچنین به ایجاد دهکده سلامت ویژه بازنشستگان در استان تهران اشاره و تصریح کرد: براساس نشستی که با استاندار تهران داشته ایم قرار شده دهکده سلامت با توجه به اینکه ۳۰ درصد بازنشستگان در استان تهران هستند به صورت پایلوت در این شهر ایجاد شود.

وی گفت: همچنین از شهرداری کلان شهرها درخواست کرده ایم در هر منطقه، پارکی را به نام بازنشستگان نامگذاری کند و ما نیز در آن پارک، خانه امید را ایجاد خواهیم کرد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به اینکه ۲۸ خانه امید تاکنون تکمیل شده است، گفت: ۲۰ خانه امید نیز در استان های مختلف در حال احداث داریم.

کد خبر 4375337 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری مردم علیه احتکار وزارت آموزش و پرورش شهرداری تهران شورای شهر تهران شهر تهران بیمه سازمان تامین اجتماعی سازمان محیط زیست سازمان حج و زیارت قوه قضاییه سازمان بیمه سلامت سازمان هواشناسی کمیته امداد امام خمینی حج تمتع محمد علی افشانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۶۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه

امتداد - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با اشاره به جایگاه وزین بیمه دی در صنعت بیمه کشور، گفت: برای پیشرفت و ارتقای ضریب نفوذ بیمه در کشور باید برنامه قابل اندازه گیری و نقشه راه داشت.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، اسماعیل قزل سفلی در اجلاس سراسری مدیران بیمه دی، با عنوان”جهش فروش و یکپارچگی سازمانی” که روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور مدیرعامل، معاونین و اعضاء هیات مدیره در شهر شیراز آغاز به کار کرد، با اشاره به اینکه بیمه دی در صنعت بیمه کشور جایگاه مناسبی پیدا کرده، گفت: با نگاه به برنامه هفتم توسعه و جهشی که قرار است در صنعت بیمه به وجود بیاید، جایگاه بیمه دی وزین خواهد بود، زیرا مدیران این شرکت در سطوح مختلف دارای انگیزه و برنامه اند که این موضوع این شرکت را منسجم تر خواهد کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با اشاره به پیشرفت بیمه دی در ماه های اخیر گفت: کوتاه شدن پرداخت معوقات، کاهش زمان پرداخت مطالبات جامعه هدف به کمتر از دو ماه، گسترش پوشش بیمه ای از حیث انعقاد قرارداد با بیمارستان ها و مراکز درمانی و سهم بالای بیمه دی در قراردادهای بیمه تکمیلی، از نقاط خوب و موفقیت آمیز این شرکت بوده که من هم به سهم خودم از کارکنان این مجموعه تشکر می کنم.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین
  • ۱۵۰ شرکت دولتی در نیمه اول ۱۴۰۲ زیان‌ده بودند
  • تزریق۳۶همت‌ اعتبارشرکتهای دولتی در امورفرهنگی برای اولین بار
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از شنبه با ۲ آپشن/ بالاخره دولت دستور همسان‌سازی حقوق‌ها را داد
  • پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق