Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-04@21:01:58 GMT

◄ مشکل شرکت‌های زیان‌ده با وام حل نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۲۱۵۷۱

◄ مشکل شرکت‌های زیان‌ده با وام حل نمی‌شود

تین نیوز

چندی پیش انجمن شرکت‌های هواپیمایی در فراخوانی از متخصصان  خواست تا راهکارهای مناسب برای فعالیت شرکت‌های هواپیمایی داخلی پس از اتمام بحران کرونا را به این انجمن ارایه کنند.

به گزارش تین نیوز، یک کارشناس حمل و نقل در مورد این درخواست انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: پسا کرونا دوره‌ای است پس از پایان همه گیری کرونا که وضعیت به دوره قبل از کرونا بر می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی میزان تقاضا برای حمل و نقل اعم از هوایی، دریایی و ریلی و جاده‌ای به عدد مشابه سال‌های قبل برمی‌گردد با این تفاوت که ضرر هنگفتی از دوره کرونا نیز روی دست شرکت‌های حمل و نقل باقی می‌ماند.

بیشتر بخوانید: فراخوان دریافت نظرات کارشناسان درباره بحران پروازها

سعید قصابیان افزود: اما نکته این است که شرکت‌های حمل و نقل به‌ویژه در بخش مسافری قبل از کرونا هم زیان انباشته داشتند بر این اساس، زیان ده بودن شرکت‌های داخلی قبل از کرونا هم جریان داشته و با وجود کرونا عدد آن بیشتر شده است بنابراین علاج شرکت‌های حمل و نقل پیش و پس از کرونا، تفاوت چندانی با هم ندارد و در هر صورت باید دنبال بهره‌وری و کاهش هزینه و کاهش ریخت و پاش باشند.

وی تاکید کرد: نمی‌شود شرکت‌ها به تولید ضرر ادامه بدهند و دولت از بیت المال هزینه ناکارآمدی و بهره‌وری نازل آنها را بپردازد زیرا با این روال، هیچ اصلاحی رخ نخواهد داد و مدیران این شرکت‌ها فقط مدیریت هزینه خواهند کرد.

این کارشناس اظهار کرد: شرکت‌های ضرر ده هوایی هرچه پرواز کمتری داشته باشند ضرر کمتری بالا می‌آورند و اگرچه هزینه‌های ثابت سر جای خودشان می‌ماند اما هزینه‌هایی که تابع تعداد پرواز هستند مثلاً هزینه سوخت و هزینه‌ای که شرکت ها بابت خدمات فرودگاهی می‌پردازند و هزینه ناوگان کاهش پیدا می‌کند که این در مورد شرکت‌های ریلی هم مصداق دارد.

به گزارش تین نیوز، قصابیان افزود: وضعیت این گونه شرکت‌های ضرر ده با شرکت‌هایی که قبل از کرونا سود آور بودند و به‌دلیل کرونا در یک مقطع محدود درآمدشان کاهش پیدا می‌کند، متفاوت است زیرا آنها سود آوردی را بلد هستند و قبل از کرونا این مهارت را عملاً اثبات کرده‌اند و مشکلاتشان با وام حل می‌شود اما مشکل شرکتی که قبل از کرونا هم ضرر می‌داده با وام حل نمی‌شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: تسهیلات بانکی شرکت هواپیمایی پرداخت وام ضرر شرکت ها قبل از کرونا حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۱۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر حجت الاسلام و المسلمین خلیلی معاون اول قوه قضائیه از شرکت‌های پالایش نفت آفتاب و تولید روی بندرعباس بازدید کرد.

وی در جریان این بازدیدها پس از استماع گزارش مدیران این واحدهای بزرگ تولیدی، ضمن بررسی مشکلات مطرح شده، دستورات لازم را جهت رفع موانع و مشکلات موجود صادر کرد.

حجت الاسلام و المسلمین خلیلی در این بازدید اظهار کرد: به منظور رفع مشکلات واحدهای تولیدی، تمام توان خود را به کار خواهیم بست تا ضمن ایجاد اشتغال پایدار، شرایط مساعد برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه فراهم شود.

وی تصریح کرد: قوه قضائیه از سرمایه گذاران بخش خصوصی برای تولید، داشتن اقتصادی پویا و ایجاد رونق اقتصادی حمایت می‌کند.

معاون اول قوه قضائیه خاطر نشان کرد: برای رفع مشکل شرکت روی با دولت تبادل نظر می‌کنیم و در صورت وجود مشکل حقوقی در این زمینه، آن را پیگیری و حل خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت تولید روی بندرعباس نیز در این بازدید با اشاره به تلاش‌های قوه قضائیه برای رفع مشکلات این مجموعه گفت: در نتیجه این حمایت‌ها از ابتدای امسال فعالیت شرکت از سر گرفته شده است اما همچنان مشکل تأمین خاک معدنی برای تولید شمش روی وجود دارد.

وی افزود: تأمین به موقع خوراک شرکت روی بندرعباس نیازمند خریداری خاک از بورس است که به علت دور بودن شرکت از معادن، خاک مورد نیاز با هزینه بالا تأمین می‌شود و این شرکت برای حفظ توان رقابت با دیگر شرکت‌ها نیازمند حل این مشکل می‌باشد.

کد خبر 6095264

دیگر خبرها

  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته
  • ۱۵۰ شرکت دولتی در نیمه اول ۱۴۰۲ زیان‌ده بودند
  • تزریق۳۶همت‌ اعتبارشرکتهای دولتی در امورفرهنگی برای اولین بار
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران
  • گلایه شرکت‌ های ترانزیتی از افزایش هزینه‌ های مرزی و توقف کانتینرها در دوغارون
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • رفع مشکل تامین خوراک شرکت روی بندرعباس در دستور کار قوه قضائیه